WordPress
cloud hosting

Vaši sajtovi će živeti na Automattic-ovom WP Cloud-u, jedinoj platformi u oblaku izgrađenoj isključivo za optimizovanu brzinu, bezbednost i skalabilnost WordPress sajta. Da, dobro ste pročitali. Sarađujemo sa ljudima koji su napravili WordPress. Iskreno, ne možete pogrešiti.

WordPress
eksperti

Sa više od 15 godina iskustva u vođenju WordPress sajtova i upravljanja WordPress hostingom, uz pomoć wp.cloud platforme izgradili smo cloud platformu koju sa ponosom možemo postaviti rame uz rame sa bilo kojim provajderom cloud usluga.

Neverovatne
brzine

Koristimo jedinu cloud platformu koja je u potpunosti posvećena optimizaciji brzine WordPress-a. Naši klijenti će u startu osetiti značajnu razliku sa našim cloud rešenjem.

Bezbedna
infrastruktura

WP Cloud infrastruktura je bezbedna i dolazi sa predefinisanim dodatnim bezbednosnim funkcionalnostima koje su podređene klijentu, uključujući real-time backup sistem, anti-spam rešenje kao i proaktivno skeniranje malware-a.

Premium
podrška

Značajna ušteda vremena i resursa sa automatskim managed ažuriranjima, managed keširanjem i automatskim skaliranjem u slučaju iznenadnog povećanja saobraćaja.

0

Miliona

Pregleda dnevno na
wp.cloud infrastrukturi

0

Datacentara

4 Origin i 24 Edge
globalnih datacentara

0 /7

Support

Premium podrška - svakoga dana celog dana.

0

Uptime

Garantovana godišnja dostupnost sajta

WordPress na
pravi način

Sve što se očekuje od managed WordPress cloud provajdera i mnogo više od toga.
Sinhronizacija u realnom vremenu

Sinhronizacija fajlova i baza podataka u realnom vremenu sa bekap serverom, failover-om i dnevnim instancama bekapova.

1:1 odnos CPU i PHP workera

Transparentni limiti PHP workera i procesora. PHP workeri imaju izolovan pristup procesorskim jezgrima, te nema "bučnih suseda" ili zaustavljenih procesa.

Burst do 110 CPU/PHP workera

Desila se neočekivana količina posete ka vašem sajtu? Dodajte ogromnu mogućnost burst-a svom hosting planu automatski (primenjuju se dodatne naknade).

Ugrađen CDN

Ugrađen CDN na enterprise nivou za sve fajlove na hostingu. Dostupan vam je odmah čim sajt postane aktivan.

WAF

Web application firewall podešen i optimizovan za WordPress. Vrši filtraciju malicioznog saobraćaja pre nego što uopšte postane pretnja po vaš sajt.

DDoS zaštita

DDoS napadi se automatski izbegavaju i ublažuju. Mi radimo na identifikaciji izvora pretnje dok će web sajtovi neometano biti aktivni i dostupni regularnim posetiocima.

A+ SSL ocena

Integrisan SSL sertifikat i TLS enkripcija za sve vaše sajtove. SSL sertifikati dobijaju A+ ocenu na testiranju SSL Labs-a.

Više prostora na disku

Naši hosting planovi uključuju znatno više prostora nego što je to slučaj sa klasičnim WordPress managed hosting planovima.

Stotine hiljada dinamičkih poseta

Nikada više nećete morati da brinete o limitima poseta u okviru hostinga. Čak i naš osnovni hostnig plan uključuje oko 400.000 dinamičkih poseta mesečno.

Nema bandwith limita

Naši paketi ne dolaze uz ograničavanje u protoku. Možete servirati milione statičnih (keširanih) stranica i nikada nećete morati da brinete o limitima.

Sigurnost na prvom mestu

Na serverima je do najsitnijih detalja brinuto o sigurnosti i bezbednosti podataka. Vaša arhiva koda će 100% biti siguran.

Proaktivni uptime monitoring

Naši sistemi kao i naš tim nadgledaju rad vaših sajtova, a mi ćemo proaktivno raditi na rešavanju svih problema u vezi sa WordPress cloud platformom.

Pridruži se listi čekanja

Budite među prvima obavešteni o našem WordPress cloud hostingu! Pomoći ćemo vam da izaberete pravi hosting plan koji će odgovarati potrebama vašeg poslovanja. Imamo znanje i decenijsko iskustvo u oblasti WordPress hostinga koje je krunisano partnerstvom sa kompanijom Automattic.