WESTERN DIGITAL WD20EFAX Red 2TB

Brzo i lako pravljenje rezervnih kopija, deljenje datoteka, strimovanje i upravljanje digitalnim sredstvima.

8.600,00 RSD

Uprkos rastućoj popularnosti SSD-ova, HDD-ovi i dalje ostaju bezbedno i prostrano skladište za velike količine podataka, kao što su fotografije ili video snimci. Proverite koliko prostora, na primer, zauzimaju sistem i igrice na diskovima pojedinačnih kapaciteta i koliko slobodnog prostora možete da izdvojite za snimke napravljene sportskom kamerom u 4K 30 fps kvalitetu i fotografije u *.jpg formatu.
WD Red hard diskovi postavljaju nove standarde za NAS sisteme koji podržavaju do 8 disk jedinica. Zahvaljujući jedinstvenom WD NASware sistemu, korisnik može da optimizuje svaki disk posebno. Tehnološki napredan NASware 3.0 sistem poboljšava performanse sistema za skladištenje podataka, poboljšava kompatibilnost, integraciju, mogućnost nadogradnje i stabilnost. Efikasan i pouzdan Jedinstveni algoritam balansira performanse i pouzdanost Western Digital Red WD40EFAX hard diska u NAS i RAID okruženjima. 3D Active Balance Plus pomaže u zaštiti vaših podataka od intenzivnih vibracija i smetnji. Sistem balansiranja u dve ravni održava performanse pogona.
[ivapix_ai_output]

Prijavite se na naš Newsletter

Ostvari do 5% popusta na

sledeću kupovinu

Error: Contact form not found.

Konsultacija pre kupovine

Iskoristite besplatnu konsultaciju pre kupovine kako biste dobili korisne savete od stručnjaka, o proizvodu ili usluzi koju želite da kupite. Cilj nam je da Vam pomognemo da donesete informisanu i pravu odluku pri kupovini na Ivapix sajtu

Konsultacija pre kupovine

Posavetujte se sa ekspertima pre kupovine vašeg

WESTERN DIGITAL WD20EFAX Red 2TB