Potpuno managed,
pouzdan i uvek ažuriran

Vašim WordPress sajtom se u potpunosti upravlja sa ugrađenim bezbednosnim alatima i pravilima (u šta spada skeniranje i uklanjanje zlonamernog softvera – malvera), dnevnim bekapovima i automatski ažuriranim WordPress softverom, dodacima, ekstenzijama i PHP verzijama radi optimizacije performansi i pouzdanosti — i brzog učitavanja.

WordPress hosting je tip veb hostinga koji je posebno dizajniran tako da vaš WordPress sajt može da postigne maksimalnu brzinu, performanse i sigurnost. Posebna pažnja kod ovog tipa hostinga se posvećuje tehničkim i bezbednosnim zahtevima WordPress-a i on obično nudi (kao i u našem slučaju) jednostavnu instalaciju i obezbeđenu migraciju sajta.

Svaki veb sajt koji ste posetili se hostuje na serveru, mestu za skladištenje datoteka koje sadrže veb sajt koji vidite. Naš WordPress hosting koristi modifikovane servere kako bi se obezbedilo nesmetano funkcionisanje WordPress veb sajtova. Takođe, mi brinemo o dosadnom softveru i bezbednosnim ažuriranjima, tako da vi to ne morate. Što se tiče instalacije, ne nudimo ekskluzivnu verziju WordPress-a već standardnu i trenutno aktivnu na globalnom nivou u trenutku čitanja. Naš WordPress hosting je idealno rešenje za svakoga ko želi snagu i jednostavnost WordPress-a bez muke oko upravljanja tehničkim podešavanjima. I naravno, naš ponos je naša podrška koja je dostupna 24 sata dnevno i 7 dana u nedelji da Vam pomogne sa svim pitanjima koje imate.
Mi olakšavamo WordPress hosting. Ne morate da brinete o tome da radite teške poslove, mi to radimo za vas, uključujuči:

 • 99.9% garantovanog uptime-a kao i garancija povrata novca.
 • Podrška pri instalaciji WordPress-a.
 • Besplatna podrška 24/7 biznis klase.
 • Automatska core i security ažuriranja u okviru WordPress-a.
 • Još mnogo toga...

WordPress sam po sebi je besplatan, iako hosting paket dolazi (u glavnom) sa godišnjom naknadom. Ono što naše WordPress hosting rešenje čini drugačijim je to što mi upravljamo održavanjem i ažuriranjima za vas kao deo troškova u sklopu hosting plana. Pored toga, mi se bavimo vašom instalacijom WordPress-a, sortiramo ažuriranja i održavamo da sve radi nesmetano, istovremeno osiguravajući da pri tome imate velike brzine. Cena hosting paketa se odnosi direktno na izbor hosting paketa i naplaćuje se na godišnjem nivou.

Da, naravno! Besplatno ćemo vam u najkraćem roku migrirati sve podatke sa drugog hostinga na naš. Migraciju obavlja naša služba tehničke podrške u pismenom ili usmenom dogovoru sa Vama, pritom Vas obaveštavajući o statusu migracije u bilo kom trenutku. Naša migracija u velikoj većini slučajeva ne podrazumeva prekid usluge, tj. sajt kao i e-mail usluge će Vam nesmetano raditi u toku migracije.

Nakon potvrđene kupovine, vaš hosting nalog je spreman za korišćenje. Odmah po dostavljenim parametrima, možete se ulogovati na kontrolni panel svog hosting naloga na kome možete upravljati WordPress instalacijama, upravljati domenima i ostalim podešavanjima samog naloga. U slučaju da zastanete na bilo kom delu vaše avanture, ne oklevajte da se posavetujete sa našom službom tehničke podrške koja će vam rade volje pomoći u rešavanju problema ili nedoumica.

Plus hosting paket

1150 RSD na mesečnom nivou bez PDV-a*
 • NVMe SSD prostor 30GB
 • Broj WordPress sajtova 3
 • Broj email naloga 30
 • Neograničen protok
 • Plesk kontrolna tabla
 • SSL Let's Encrypt
 • Staging sites
 • WordPress Toolkit
 • Dnevni backup (30 dana u nazad)
 • MailChannels zaštita za email
 • Tehnička podrška
 • Redis object cache
 • Server cache
 • Elementor PRO plugin
 • RankMath SEO PRO plugin
 • LiteSpeed Cache

Microsoft 365 rešenja

Uz Microsoft 365 rešenja, možete da radite sa bilo kog mesta i uređaja - od kuće, iz kancelarije, sa desktop računara, tableta ili telefona.

LiteSpeed server
& LiteSpeed Cache

LiteSpeed server je optimizovano serversko rešenje dizajnirano da podnese velika opterećenja čak i u uslovima velike simultane posete. LiteSpeed Cache će učiniti da Vaš sajt bude serviran svim korisnicima munjevitom brzinom. Ovo je jedinstven dodatak za WordPress koji omogućava različite vrste keširanja kao što su keširanje na serverskoj strani, objektno keširanje kao i keširanje stranica. Kombinacija keširanja uz mod_lsapi, keširanje i HTTP/3 protokol, Vaš sadržaj će biti isporučen posetiocima u trenu.

Plesk
kontrolna tabla

Plesk je jedinstveni kontrolni panel na kome korisnici naših usluga mogu upravljati svojim hosting nalogom u potpunosti. Plesk je najobuhvatnije rešenje koje je mahom fokusirano na WordPress sajtove i njihovo poboljšanje, brzinu, bezbednost i jednostavnost upravljanja. U svega par klikova možete napraviti novi WordPress, klonirati ili ažurirati postojeće instalacije i imati pregled ostalih informacija.

Bezbednost
& zaštita

Kada je reč o održavanju vašeg WordPress veb-sajta sigurnim, nadgledanje i prevencija su ključni. Uz pomoć serverskog firewall-a, ModSecurity pravila, IP banova i stalnih sigurnosnih provera protiv malware-a kao i exploit-a, opažamo i rešavamo bezbednosne probleme pre nego što se pretvore u velike pretnje. Prevencija se nama i našim klijentima višestruko isplatila u godinama iza nas!

Besplatna
migracija

Potpuna migracija kompletog hosting naloga uključuje prenos svog sadržaja tog naloga uključujući sve fajlove, poddomene, baze podataka, e-mail adrese i njihovu poštu i sve ostalo što čini Vaš stari hosting nalog. Migracija je za sve korisnike naših usluga besplatna i neosetna u smislu da neće dolaziti do prestanka rada mejl servisa ili vidljivosti sajta (osim u slučaju DNS problema kod starog provajdera usluga).

Specifikacije WordPress hostinga

SSL
sertifikati

Besplatan SSL sertifikat uz svaki  WordPress hosting paket!

Svakodnevni
bekap

Svakodnevni bekap na dve lokacije – i to 30 dana unazad!

Tehnička
podrška

Fantastična podrška je osnova i ponos našeg poslovanja!

WP
Toolkit

Kompletno rešenje za upravljanje WordPress-om na jednom mestu.

Object
cache

Pristup Redis serveru omogućava objektno keširanje na sajtu.

Server
cache

Tehnologija koja konstantno drži keširane sve stranice u memoriji.

SSL
sertifikati

Svakodnevni
bekap

Tehnička
podrška

WP
Toolkit

Object
cache

Server
cache

Besplatan SSL sertifikat uz svaki  WordPress hosting paket!

Svakodnevni bekap na dve lokacije – i to 30 dana unazad!

Fantastična podrška je osnova i ponos našeg poslovanja!

Kompletno rešenje za upravljanje WordPress-om na jednom mestu.

Pristup Redis serveru omogućava objektno keširanje na sajtu.

Tehnologija koja konstantno drži keširane sve stranice u memoriji.

Dodatne informacije

Dodatne informacije vezane za pravna, legalna i biznis pitanja koja se tiču kupovine Ivapix WordPress hosting paketa i usluga.

Cena WordPress hosting paketa iskazana je nacionalnoj valuti Republike Srbije. Kupovina hostinga se odvija na godišnjem nivou, te se samim tim i cena obračunava na godišnjem nivou.

Ivapix se nalazi u sistemu PDV-a te će konačna cena hosting usluga u procesu kupovine biti iskazana sa uračunatim PDV-om.

Premium dodaci za WordPress dolaze uz svaki kupljeni WordPress hosting paket i besplatni su za korišćenje dokle god ste korisnik Ivapix hosting usluga. 

Ivapix služba tehničke podrške nastoji da svim svojim klijentima maksimalno izađe u susret u rešavanju svih problema na putu do zajedničkog rešenja Vaših problema. 

Uz svaki kupljeni hosting paket uslužno ćemo Vam u najkraćem roku migrirati sve podatke sa drugog hostinga na naš. Migraciju obavlja naša služba tehničke podrše u pismenom ili usmenom dogovoru sa Vama, pritom Vas obaveštavajući o statusu migracije u bilo kom trenutku. Naša migracija u velikoj većini slučajeva ne podrazumeva prekid usluge, tj. sajt kao i e-mail usluge će Vam nesmetano raditi u toku migracije.

Česta pitanja

Često postavljana pitanja na koje Vam možemo pružiti brze i efikasne odgovore kako bi otklonili vaše nedoumice.

Poručivanje hosting usluga se obavlja direktno na sajtu, gde uz poručene hosting usluge takođe možete poručiti i ostale usluge iz našeg asortimana.

Nakon uspešne porudžbine hostinga Ivapix služba tehničke podrške će Vas kontaktirati i objasniti Vam detaljno sve vezano za korišćenje hosting usluge. Takođe će Vam biti dostavljeni svi parametri vezani za hosting.

Ivapix hosting dolazi sa najboljim hosting panelom specijalizovanim za WordPress sajtove - Pleskom. Plesk kontrolna tabla dolazi uz svaki kupljeni hosting nalog.

Poučeni iskustvom drugih, Ivapix čuva svaku instancu hosting naloga  na dnevnom nivou u seriji bekapova koja Vam je dostupna na zahtev do 30 dana unazad. Radi bolje sigurnosti podataka, podaci se čuvaju i na Amazonovim S3 serverima. 

Smatramo da u današnjici nijedan sajt ne bi trebao funkcionisati bez SSL sertifikata. Svi sajtovi koji su hostovani u okviru naših hosting usluga dobijaju besplatno SSL sertifikate izdate za sve kreirane domene i poddomene. Sertifikati se obnavljaju automatski dokle god ste korisnik naših usluga.